Blogroll

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Πουγκιά με φέτα και λιαστή ντομάτα

pougia

                                                                              ΥΛΙΚΑ

                                                                      Για πέντε άτομα:
                                                                • 1 πακέτο φύλλο κρούστας
                                                                • ½ κιλό φέτα πικάντικη
                                                                • 1 βαζάκι λιαστή ντομάτα
                                                                • Ελαιόλαδο
                                                                • Δυόσμος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβετε τη λιαστή ντομάτα και ανακατεύετε όλα τα υλικά για τη γέμιση μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα. Κόβετε σε μεγάλα τετράγωνα το φύλλο κρούστας και γεμίζετε με τη γέμιση. Διπλώνετε τα φύλλα το ένα διαγώνια με το άλλο, έτσι ώστε να είναι οι γωνίες προς τα επάνω και τα σουρώνετε στο κέντρο φτιάχνοντας πουγκάκια. Τα τοποθετείτε σε ένα ταψάκι και αλείφετε τα φύλλα με ελάχιστο λάδι με τη βοήθεια ενός πινέλου. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για περίπου 10 λεπτά έως ότου να χρυσίσουν.

Καλή όρεξη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More